info@leks-tenhaam.nl

06 46 10 46 01

Maertensplein 98, Maartensdijk

Volwassen

Als volwassene kan het raadzaam zijn om een osteopaat te bezoeken om verschillende redenen:

Algemene gezondheid en welzijn: Osteopathie richt zich niet alleen op het behandelen van specifieke symptomen, maar ook op het bevorderen van algemene gezondheid en welzijn. Door het verbeteren van de mobiliteit, doorbloeding en balans in het lichaam, kan osteopathie bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Chronische pijnklachten: Veel volwassenen ervaren chronische pijnklachten, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, of gewrichtspijn. Osteopathie kan helpen bij het verminderen van deze pijnklachten door de onderliggende oorzaken aan te pakken, zoals beperkingen in de beweging of spanning in de spieren en weefsels.

Posturale problemen: Langdurig zitten, staan of repetitieve bewegingen kunnen leiden tot posturale problemen, zoals een slechte houding of scheefstand van het lichaam. Osteopathie kan helpen bij het corrigeren van deze posturale problemen en het herstellen van een evenwichtige lichaamshouding.

Stress en spanning: Stress en spanning kunnen zich fysiek manifesteren in het lichaam, bijvoorbeeld als spierspanning, vermoeidheid of spijsverteringsproblemen. Osteopathie kan helpen bij het verminderen van deze fysieke symptomen door het ontspannen van gespannen spieren en het verbeteren van de doorbloeding en het zenuwstelsel.

Ondersteuning bij andere behandelingen: Osteopathie kan ook worden gebruikt als aanvullende behandeling bij andere medische behandelingen, zoals fysiotherapie, chiropractie of psychotherapie. Het kan helpen bij het verbeteren van de algehele effectiviteit van de behandelingen en het versnellen van het herstelproces.

Kortom, als volwassene kan een bezoek aan een osteopaat helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid, het verminderen van pijnklachten en het bevorderen van een betere lichaamshouding en welzijn.