info@leks-tenhaam.nl

06 46 10 46 01

Maertensplein 98, Maartensdijk

Over Lex

Elke dag weer besef ik hoe kostbaar een goede gezondheid is. Het is een geschenk waar we vaak pas echt waarde aan hechten wanneer het ons ontglipt. Voor mij is het een voorrecht om een bijdrage te kunnen leveren aan het herstel en verbetering van de gezondheid van anderen. Het geeft mij diepe voldoening om te zien hoe mensen weer opbloeien, hoe ze hun kracht hervinden en hun leven weer voluit kunnen leven.

Mijn passie voor sport en het menselijk lichaam zit diep geworteld in mijn wezen, zo ver als mijn herinneringen teruggaan. Het is een fascinatie die me elke dag nieuwe inzichten brengt in behandelmethoden en de complexiteit van het menselijk lichaam. Het vergaren van kennis en vaardigheden is voor mij een levenslange reis, een reis die nooit eindigt en die me blijft voeden met inspiratie en motivatie.

Het is een gunst dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Elke dag mag ik mijn kennis en ervaring inzetten om anderen te helpen hun gezondheid te verbeteren en hun leven te verrijken. In de afgelopen vier decennia heb ik mezelf op verschillende vlakken geschoold, van osteopathie en craniosacraaltherapie tot fysiotherapie, manuele therapie en sportinstructie.

Gedurende al die jaren heb ik talloze behandelingen gegeven en ontelbare sportlessen geleid. Het is een eer en een voorrecht om zoveel mensen te hebben mogen helpen op hun weg naar herstel en welzijn. Als aanvulling op mijn behandelingen heb ik een oefenprogramma samengesteld, omdat ik geloof dat preventie nog altijd beter is dan genezen, en het onderhouden van je gezondheid de sleutel is tot levenskwaliteit.

Dus blijf in beweging, zowel fysiek als mentaal. En mochten er onverhoopt klachten ontstaan, weet dan dat de deur van mijn praktijk altijd voor je openstaat.

Met warme groet,

Lex.