Natuurvoedingsdeskundige

ELLEN WIJNANDS- NATUURVOEDINGSDESKUNDIGE

Heb je gezondheidsklachten die vragen om een andere levensstijl ? Wil je je eetgewoontes ombuigen naar gezond én lekker ? Gezond eten is niet ingewikkeld en kan zeker ook lekker zijn. Ellen Wijnands is gecertificeerd natuurvoedingsdeskundige en helpt je op weg met de keuze voor gezonde alternatieven.

Aan de hand van een grondige analyse van je eetgewoonten krijg je advies, praktische tips en begeleiding. Mijn gedegen kennis van de orthomoleculaire voedingsleer en mijn ervaring als kok met een liefde voor lekker eten leveren een unieke combinatie die jou kan helpen om te schakelen naar een gezonde levensstijl.

Ik help je stapsgewijs om ongezonde gewoontes om te zetten naar gezonde alternatieven. Daarbij ondersteun ik je onder andere met kennis op het gebied van natuur- en kruidengeneeskunde én met smakelijke recepten en handige tips zodat je -zonder al teveel moeite- altijd kunt kiezen voor een gezond en smakelijk ontbijt, lunch of diner.

WAT IS BELANGRIJK OM UITEINDELIJK SUCCESVOL TE ZIJN?

Ik ga je vragen om een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Aan de hand hiervan maak ik een maatwerk voedingsadvies inclusief recepten en tips die ik je toelicht in een persoonlijk gesprek. In het vervolg bespreken we je ervaringen en nemen we de volgende stappen op weg naar een gezonde levensstijl.

Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en de wil hebt om te veranderen in je voedingspatroon. Daar staat wel tegenover dat je vaak al na een korte periode de positieve resultaten merkt van je inspanning.