Transformational Coaching

Een coach voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Soms geeft het leven je uitdagingen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Coaching, ook ‘begeleiding’ genoemd, kan dan uitkomst bieden. Als je bij mij komt voor coaching, dan zetten we de zaken op een rij en beginnen met datgene wat het meest prioriteit heeft. Ik onderzoek samen met jou waar jouw klachten of problemen vandaan kunnen komen en hoe deze verholpen kunnen worden. Dit geldt zowel voor klachten van burnout, als voor andere klachten of problemen zoals b.v. balans tussen werk en privé, het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, verandering van levensfase, angstig zijn, afvallen, etc. Je kunt gaan loslaten wat oud blijkt te zijn, en er komt dan iets nieuws voor in de plaats, waardoor je (meer) jezelf kunt zijn. Jij blijft de touwtjes in handen houden en samen zetten we stappen richting een oplossing voor jouw vragen.

In de ruim twintig jaar dat ik mensen coach, ben ik betrokken, helder over mijn werkwijze en vertel ik zonder aarzeling wat ik vind dat je moet horen. Wanneer je na een coaching de inzichten toepast, zul je verbaasd zijn over hoe snel je je weer beter voelt en weer krachtiger en effectiever kunt functioneren. Wil je eerst meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Hoe lang duurt een coachingstraject?
Er is geen vast traject omdat elk individu, elke omstandigheid uniek is. De afspraken worden gemaakt naar de behoefte en ontwikkeling van de gecoachte. Soms is één gesprek voldoende, soms is er voor een periode wekelijks/twee wekelijks een afspraak. Soms maandelijks. Dit wordt overeengekomen na het kennismakingsgesprek. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.
Welke resultaten zijner te behalen na een aantal coachingsessies?

Te denken valt aan:
Meer innerlijke rust
Inzicht in het eigen gedrag
Verandering doorvoeren in het (werk)leven
Meer harmonie tussen werk- en privéleven
Opgeruimder gevoel
Meer helderheid
In staat zijn innerlijke conflicten op te lossen
Gelukkiger leven
Steuntje in de rug

Bedrijven en Organisaties Voor bewust leiderschap en duurzame inzetbaarheid
Steeds meer mensen leven en werken langer. Daarbij wordt er ook steeds bewuster geleefd waardoor werken meer is dan alleen geld verdienen. Getalenteerde werknemers leven vaak bewust. Hen aantrekken, ontwikkelen en behouden vraagt om bewust leiderschap. Afwezigheid hiervan vergroot de kans op burnout of stress gerelateerde klachten. Het kan ook een reden zijn om voor een andere bedrijf of organisatie te kiezen.
Bedrijven en organisaties die investeren in ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier en betrokkenheid, een hogere arbeidsproductiviteit en veel minder ziekteverzuim en verloop van medewerkers. Bewust werken is de moderne manier van werken en winstgevender.

Wat kan ik voor je doen?

Ik help je graag jouw bijeenkomst of evenement op een inspirerende manier in te vullen. De combinatie van jouw ideeën met mijn ervaring en creativiteit zal een originele en inspirerende beleving opleveren bij de deelnemers. De ervaring leert dat deze beleving een positieve verandering kan brengen voor een ieder die bewuster wil leven en werken.
Ook is het mogelijk om individuele coaching op maat te geven aan het (hoger) management ten behoeve van bewust leiderschap. Het ontwikkelt bewuste managers/teamleiders.

Duurzame inzetbaarheid coaching is gericht op het stimuleren van medewerkers om zelf in beweging te komen en te werken aan eigen inzetbaarheid. Het gaat om het verkrijgen van concrete kennis en inzichten om gezonder en langduriger te kunnen werken.
Coaching kan ook gaan om work-life-balance en burnout coaching op maat.
Na een inventarisatie wordt er een begeleidingstraject uitgezet voor work-life-balance of een burn out programma (vier fasen). Dit kan afgestemd worden met de werkgever en/of bedrijfsarts.
Mensen met burn out klachten zijn gemiddeld 8 maanden tot 2 jaar ziek thuis.
Een snelle en tijdige interventie draagt bij aan sneller herstel.

Engelstalig bedrijf of Engelstalige collega’s? No problem!

Tarieven
De coachingstrajecten zijn per persoon verschillend. U krijgt een offerte op maat. Werkgevers dragen vaak bij aan coachingstrajecten. Re-integratietrajecten vanuit werkgevers worden in de regel volledig vergoed. Informeer daarvoor bij uw werkgever.
Enkele opdrachtgevers

KPMG Meijburg & Co: Juli 2017 – heden
Wijk en Co Utrecht: September 2016 – heden
Universiteit van Utrecht: Maart 2016 – heden
Van Rossum Management&Advies: 2016-heden
L.E.K.S. Osteopathie: Februari 2014 – heden
3 2 1 Action: 2016 – heden
Unmani: januari 2017 – juli 2017
Ibis Hotels Nederland: 2015 en 2016
Ibis Amsterdam Airport: 2013
Ibis Amsterdam Airport: 2006 – 2008
Accor Hotels: 2005

http://www.renuka-devi.com