Sportmassage

Uw sportmasseur: Vincent van Beek
Sinds mijn jeugd doe ik veel aan sport: voetballen, tennis, squash, turnen, mountainbiken en wielrennen. Toen al is ook mijn belangstelling gewekt voor sportmassages. Door mijn vele sporten ben ik ook regelmatig tegen blessures aangelopen. Als geen ander weet ik hoe vervelend dat is. Ik ben daarom erg gefascineerd geraakt door het bewegingsapparaat (onze spieren en ons skelet).
Na jaren van carrière in de IT heb ik enkele jaren geleden besloten om mijzelf te scholen tot sportmasseur aan het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Door mijn kennis, vakdiploma en ervaring in theorie maar zeker ook in praktijk kan ik een bijdrage leveren aan het sportgenot en bewegingsplezier van anderen.
Mijn streven is om blessures en stramme spieren bij mijn cliënten te verminderen. Dit doen wij bij Optimal Musculi onder andere door het geven van professioneel advies door (sport)begeleiding en -preventie. Massage op maat is hierbij uiteraard niet weg te denken. Ook het tapen en bandageren van blessures maakt er onderdeel van uit.

 

Optimal Musculi biedt meer dan alleen sportmassage. Voor een optimaal resultaat bieden wij complete ondersteuning en begeleiding. Wij bieden onder meer het volgende:
Onderzoek naar lichaamshouding, bewegingspatronen en eventuele correcties hiervan
Bekijken en beoordelen van blessures
Adviseren over en omgaan met blessures of andere lichamelijke gebreken
Adviseren over trainingsopbouw, herstel(trainingen), voeding en (sport)kleding
Testen van de functies van spieren en gewrichten
Opsporen van verhardingen of verkortingen in de spieren
Aanleggen van tapes of bandages als ondersteuning voor gekwetste of herstellende gewrichten en spieren
Doorverwijzen naar of overleg met (sport)arts of fysiotherapeut indien nodig

Al met al: een professionele (sport)verzorger die een totaalpakket biedt als het gaat om ondersteuning en begeleiding van de sporter.